Aankomst en vertrek 2018-08-21T11:54:52+00:00
Evenementenhal Hardenberg

Lijst met prijsoverzicht

U kunt ons gastenverblijf reserveren vanaf minimaal twee overnachtingen.

  • éénpersoons gebruik € 57.50 per nacht
  • tweepersoons gebruik € 70.00 per nacht (tegen een meerprijs van € 20.00 kunt u een extra kamer bij boeken.
  • driepersoons gebruik €100.00 (tweepersoonskamer met lits jumeuxbed en een extra kamer voorzien van twee éénpersoons bedden)
  • vierpersoons gebruik € 120.00 (tweepersoonskamer met lits jumeauxbed en een extra kamer voorzien van twee éénpersoons bedden)
  • vijf persoons gebruik € 140.00 (zie boven incl. extra bijzetbed op extra kamerDe huurprijs is incl. gas, water, elektra, bedlinnen, schoonmaakkosten en WiFi.

Tevens kunt u tegen meerprijs gebruik maken van onze ontbijtservice. Wij zorgen dat uw koelkast gevuld is met alles wat u nodig heeft voor een heerlijk ontbijt.

Voor meer info kunt u contact opnemen:⠀(+31) 6-11734151 / 6-51684143  of per email molenzicht.slagharen@gmail.com

Aansprakelijkheid huurder

De huurder dient het vakantiehuis en het perceel op een goede en nette wijze te bewonen. De huurder is aansprakelijk voor alle schade of vermissing aan het vakantiehuis, perceel, inventaris en/of meubilair, die tijdens de huurperiode zijn ontstaan door hem of zijn medehuurder(s). Dit wordt middels de borgde WA verzekering van de huurder voor rekening van de huurder hersteld. De huurder dient daarom zelf zorg te dragen voor een passende aansprakelijkheidsverzekering.

Annulering

Bij annulering korter dan twee maanden vóór de verhuurdatum wordt 50% van het huurbedrag in rekening gebracht. Bij annulering binnen één maand voor de verhuurdatum is het volledige huurbedrag verschuldigd. Wij raden u aan zelf zorg te dragen voor een passende annuleringsverzekering.

Evenementenhal Hardenberg
Evenementenhal Hardenberg