Beschrijving & Foto’s 2018-03-08T15:39:12+00:00
Evenementenhal Hardenberg

Aan de rand van het dorpje Slagharen bevindt zich deze gezellige, máár bovenal bijzondere vakantiewoning. Het gastenverblijf is gesitueerd in de achterzijde van het voormalige molenhuis, de eigenaren wonen in het voorste gedeelte. Het is moeilijk voor te stellen dat het achterhuis vroeger de bakkerij is geweest van de naast gelegen korenmolen, de Pionier gebouwd in 1859, zo’n 159 jaar geleden.

Het huis is van veel comfort voorzien en sfeervol ingericht. Alles bevindt zich op de begane grond. De moderne kamer met de flatscreen-TV, compleet ingerichte aparte moderne keuken, luxe badkamer voorzien van douche, wasmeubel en toilet, de tweepersoonsslaapkamer is voorzien van een lits jumeaux bed. Het is mogelijk om een extra (2/3 persoons) kamer bij te boeken. Het huis biedt plaats voor 5 personen. Bij boeking van de extra kamer is de meerprijs 25 euro per persoon. Spelletjes en boeken aanwezig. U kunt gebruik maken van de gratis Wifi-verbinding “Molenzicht”.

De ligging van de woning voorziet je als gast van voldoende privacy. Vanuit huis loop je direct in je eigen omheinde tuin met zonneterras met gemeubileerd terras. In de tuin bevindt zich een kersenboom en een druivenrank van de blauwedruif. Van augustus tot en met oktober zitten hier druiven aan, proef hier gerust eens van.

Deze compleet gerenoveerde vakantiewoning voorzien van centrale verwarming en thermopane is uitermate geschikt voor een weekendje, midweek, of week weg of als vakantie bewoning.